Callaway

Ett av de största varumärkena inom golf. Spelas av många världsklassspelare så som Jon Rahm, Sam Burns och Alex Norén.

Utforska

Cleveland

Grundat 1979 och är främst kända för sina fantastiska wedgar men tillverkar även väldigt fina putters.

Utforska

Cobra

Ett av de mest populära varumärkena de senaste åren. Erbjuder både prestanda och banbrytande design.

Utforska

Golf Pride

Den globalt största tillverkaren av golfgrepp och är det mest använda greppvarumärket på tourerna. Erbjuder även mängder av fina puttergrepp.

Utforska

Mizuno

Japansk kvalitet. Främst kända för sina fantastiska järnklubbor men tillverkar även väldigt fina wedgar, putter och träklubbor.

Utforska

Nike

Varumärket Nike talar för sig självt. Tyvärr har man slutat tillverka golfklubbor men hos oss på KretsGolf lever dem kvar. Spelades bland annat av Tiger Woods under många år.

Utforska

Odyssey

En av världens störst och mest populära puttertillverkare. Används av mängder av spelare på PGA-touren, bland annat Ludvig Åberg.

Utforska

Ping

Ett av de mest anrika varumärkena inom golf som har en lång historia av att tillverka kvalitetspridukter. Spelas av bland annat Viktor Hovland.

Utforska

Scotty Cameron

Scotty började tillverka putters redan på 1960-talet i familjens garage. Kvalitet och hantverk i högsta klass. Det mest spelade puttermärket på PGA-touren och har varit Tiger Woods givna val genom hela karriären.

Utforska

Srixon

Ytterligare ett varumärke med japanska rötter. Tillverkat golfbollar i över 80 år men producerar även fantastiska klubbor. ZX-serien har varit en stor succé.

Utforska

TaylorMade

Sedan man grundades 1979 har TaylorMade hela tiden legat i framkant och drivit utvecklingen. Väldigt populärt över hela världen för amatörer såväl som proffs.

Utforska

Titleist

Ett av de högst ansedda varumärkena inom golf. Titleist är den största bolltillverkaren med sin omåttligt populära Pro V1 i spetsen. Även på klubbsidan är man bland de största, den stilrena designen utstrålar klass och elegans.

Utforska

Under Armour

Välkänt varumärke inom sportvärlden som tillverkar skor, kläder och tillbehör av högsta kvalitet. Spelas av bland annat Jordan Spieth.

Utforska

Wilson Staff

Tillverkat golfutrustning i över 100 år och är det varumärket med flest majorvinster genom tiderna. Erbjuder idag mycket prisvärda klubbor och bollar.

Utforska